Werkwijze

DE JUISTE TOON
In de afgelopen jaren heb ik diverse bruiloften van mijn familie en vrienden als genodigde mogen bijwonen. Ik heb daar, en ook tijdens onze eigen bruiloft, ervaren dat het officiële gedeelte van de huwelijksdag, de daadwerkelijke ceremonie met de bezegeling van de liefde middels het JA-woord, vaak de aftrap is voor nog veel meer feestelijkheden op zo’n bijzondere dag.

MAATWERK
Juist daarom vind ik het een fantastische uitdaging om samen met het bruidspaar te bepalen hoe de ceremonie eruit mag gaan zien, zodat het bijdraagt aan het welslagen van een van de mooiste dagen in iemands leven en het meteen de juiste toon zet voor de rest van de feestelijke dag. Dat is echt maatwerk en voor iedereen weer anders. Dat maakt deze baan zo leuk en afwisselend.

PERSOONLIJK
Ik vind het belangrijk dat het bruidspaar echt persoonlijk wordt toegesproken. Ik houd van lachen en een traan. Bij voorkeur tranen van geluk uiteraard, maar ook tranen van verdriet horen helaas soms thuis op zo’n dag. Het bruidspaar bepaalt samen óf en hoe we stilstaan bij hoogte- en dieptepunten in het leven tijdens jullie ceremonie. Het is tenslotte jullie feestje. Jullie regisseren mijn optreden.

SPONTANITEIT
Je krijgt een op maat gemaakte ceremonie met een “Goedhart verbindt Liefde” sausje erover heen.

INTERACTIE
Wanneer de sfeer het toelaat streef ik naar interactie met verschillende aanwezigen. Voor familie en naaste vrienden is deze officiële verbintenis ook een bijzondere dag, waar lange tijd naar is uitgekeken. Woorden van verschillende aanwezigen, soms voorbereid en soms spontaan, maken een ceremonie vaak heel bijzonder, intiem en oprecht.

SAMEN
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te zorgen voor een onvergetelijke ceremonie.