Reacties

Roel en Joep

 

Lieve Anke,

Goedhartverbindtliefde………………..voor ons is dit helemaal waar. Je hebt niet alleen ons liefde verbonden. De ceremonie was het startschot voor twee dagen feest. De wijze waarop jij de ceremonie vorm gaf, was de basis waarop ons huwelijk zich liefdevol voortzette. Je verbindt alle gasten door een spontane interactie met aanwezigen. Geen ingestudeerd verhaal maar inspelen op de emoties die zich voordoen tijdens de ceremonie. Jij schept vanaf het eerste gesprek een warm bad, waarin wij ons direct op ons gemak voelden, geen enkele twijfel dat jij onze ceremonie meer dan waardevol zou begeleiden. Persoonlijk, met oog voor details en met een dosis hartverwarmend enthousiasme. De manier waarop jij humor en ontroerende momenten hand in hand laat gaan is door veel van onze gasten benoemd, het bleek na ons huwelijk dat niet alleen wij fan zijn van Anke!

Lieve Anke, je hebt onze huwelijksceremonie met jouw inbreng tot een memorabele gebeurtenis gemaakt, waar wij jou enorm dankbaar voor zijn. Wij gunnen ieder bruidspaar jouw energieke en liefdevolle begeleiding.

Liefs,

Joep & Roel

Sam en Kate

We were lucky to have Anke as our Ceremony Master.
The ceremony was the main highlight of the whole wedding. It was personal, engaging and OMG SO FUNNY – just the way we wanted. In the beginning we were quite nervous, but Anke gave us a surprise which made us very relaxed and happy.(apparently , she did her research on our habits). She told our real story, and left out all of the typical fluff. We loved every second of it and so did our guests. Everyone was impressed: saying the’ve never seen a ceremony so personal, and unique to the people getting married.

Thank you! Sam and Kate

Meike en Alexander

Lieve Anke,

Je bent een lot uit de loterij en laten wij jou nou net hebben getrokken! Bijzonder hoe jij ons zo herkenbaar hebt weten neer te zetten op 11 juni 2022. Werkelijk iedereen heeft genoten – en tranen over onze wangen van het lachen. Dankjewel voor deze onvergetelijke bijdrage!

Veel liefs, Meike en Alex

 

Thierry en Anne-Jet

 

Lieve Anke,

Op 23 augustus 2021 zij wij onder jouw geweldige begeleiding in het huwelijksbootje gestapt. Onze trouwdag en de aanloop er naar toe was zonder jou niet hetzelfde geweest.

We hadden je naam via via doorgekregen en bij de eerste kennismaking wisten we meteen dat het goed zat. Je inlevingsvermogen, oprechte interesse, warme persoonlijkheid, sprankelende energie en briljante humor zorgden bij ons voor een gevoel van rust en zekerheid in de aanloop naar onze trouwdag. Daarnaast is elk contact moment met jou een feestje.

De trouwdag zelf was erg spannend voor ons. Met je rust en je humor wist je op de juiste momenten het ijs te breken of juist het vuur van het plezier naar een hoger niveau te tillen.

Bulderende lachmomenten, oprecht en pure emotie, geluk en het vuur van de liefde: ons verhaal door jou verteld. Zo hebben wij de ceremonie onder jouw begeleiding ervaren.

Dank voor alles!

Lieve groet,

Thierry en Anne-Jet

Susanne en Dirk-Jan

Lieve Anke, geweldige BABS, je hebt ons huwelijk in 1 woord ‘waanzinnig’ of eigenlijk zoals de B in BABS zegt ‘Buitengewoon’ gemaakt; je energie, de voorbereidingen, de humor, de emotie (lach én traan)….maar bovenal je capaciteit om alles op een spetterende manier aan elkaar te draaien en alle haakjes aan elkaar hebt weten te verbinden…. Het is voor ons een onvergetelijke dag (!) & herinnering geworden. Je bent een enorme toegevoegde waarde voor onze ceremonie geweest en zijn jou zó dankbaar voor jouw bijdrage aan deze dag.
Jij wist, met je energieke persoonlijkheid, de gasten te blijven ontroeren en hebt de hele ceremonie vloeiend in elkaar laten overlopen tot een fantastisch geheel. Met veel gevoel voor woordkeuze heb je ons geholpen met het ‘fine-tunen’ van onze geloftes.
Anke, dankjewel voor dit geweldige, buitengewone, moment op een prachtige locatie.
Alle liefs Dirk-Jan en Suus

4 september 2021
Spa
Chateâu Balmoral
België

Martin en Carmen
Martin en Carmen

Afgelopen vrijdag 19 oktober 2018, zijn wij in de trouwzaal van het Dudok meesterwerk te Hilversum
in het huwelijk getreden, voorbereid, georkestreerd, en voltrokken door uw medewerkster en ambtenaar van
de burgerlijke stand, Mevrouw A (Anke) Goedhart.

Wij hadden haar gevraagd om een “lichte en luchtige doch stijlvolle ceremonie” vorm te geven.
De wijze waarop zij dit gedaan heeft, verdient niet alleen lof maar ook onze bewondering.
Vooral de vlotte en gemakkelijke manier waarop zij anticipeerde op een volle zaal en haar interactie
met onze getuigen en genodigden, kan zij nooit tot in detail zo hebben voorbereid.
Dit getuigde van inlevingsvermogen, humor en professionalisme van haar kant.
Wij zijn haar dankbaar voor een mooie start van een verder onvergetelijke dag.
Wees zuinig op haar.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u haar onze complimenten zou willen doorgeven en haar zou willen vragen of zij de tekst die zij bij de huwelijksvoltrekking heeft uitgesproken, aan ons zou willen sturen.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Hoogachtend,

Esther en Michiel
Esther en Michiel

Lieve Anke,

Wij willen je heel erg bedanken voor de afspraken bij ons thuis om over onze liefde te praten en wat wij wilden. Je vulde ons erg goed aan om dingen erbij te vermelden.
Verder willen wij je heel erg bedanken voor hoe je het gedaan hebt op onze grote dag. Wat heb je alles leuk ingevuld voor ons en het klopte ook allemaal. Wij wisten niet dat het ook op deze manier kon. Ook fijn dat je onze lieve oma nog hebt meegemaakt.

Lieve groetjes Esther & Michiel.

Janneke en Laura
Janneke en Laura

Hoi Anke,

Ontzettend bedankt voor je mail en de speech, erg fijn!

Wij hebben echt een geweldige dag gehad! Alles verliep zoals gepland, het weer was top en wij waren lekker ontspannen 🙂
Graag willen wij jou ook de complimenten geven, de ceremonie was echt top. Iedereen vond dat jij het ook erg leuk deed. We waren erg blij met jou!

Groeten, Janneke en Laura

Marente en Micha
Marente en Micha

Hi Anke

Wij willen je ontzettend bedanken voor de prachtige ceremonie op zaterdag. Voor ons een ontroerende en ook gewoon hele leuke manier om in het huwelijk te treden. Ook heel fijn de manier waarop je met alle bijzonderheden bent omgegaan. We hebben van veel aanwezigen nog bijzondere complimenten voor jou mogen horen .

Groetjes

Marente en Micha

Dennis en Lonneke
Dennis en Lonneke

Beste mevrouw Goedhart,

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de leuke en spontane wijze waarop je afgelopen maandag ons huwelijk officieel hebt gemaakt.

We verwachtte eigenlijk een beetje een anticlimax bruiloft in Nederland gezien we echt iets fantastisch hadden meegemaakt in Portugal. Niets is minder waar! Wat pakte jij het ontzettend leuk op! Je had al in de gaten dat er een verhaal zou zijn gezien we in vol ornaat kwamen trouwen op maandag. (Dan klopt er iets niet) Heerlijk spontaan kwamen de vragen over hoe we elkaar ontmoet hadden en waarom we wilde trouwen. Het maakte de plechtigheid lekker luchtig en ontspannen. Zoals ik al zei, we kijken met een glimlach terug op afgelopen maandag. Nogmaals dank van ons hiervoor! Super!

Met vriendelijke groeten van het kersverse, tweemaal getrouwde bruidspaar,

Dennis en Lonneke

Karin en Dirk
Karin en Dirk

Dag Anke,

We willen je nog even bedanken voor afgelopen vrijdag. We hadden zoals je bij ons thuis al merkte geen goed beeld van wat er allemaal kon. Jouw invulling sloot perfect bij ons aan. Je wist goed te benoemen wat we belangrijk vinden en op een manier die ons aansprak. We hebben lekker gelachen, zoals we vaker doen. Het was echt een dag om niet te vergeten. We hebben volop genoten.

Het vloog voorbij en we hebben niet alles onthouden van wat je zei. Zou je jouw uitwerking kunnen doorsturen (of is dat een gekke vraag)?

Nogmaals bedankt aan de wijze waarop je invulling aan deze ceremonie hebt gegeven.

Groetjes,

Karen en Dirk